dimecres, 4 de maig del 2011

Video de l'exposició del Centre Civic de Sarrià



Recentment una persona molt amable ha dedicat unes hores del seu temps a composar un video amb quadres meus. Ella és coneguda com a Patri Cia. Les imatges són d'aquella exposició que vaig realitzar entre setembre i octubre de l'any passat. Les fotografies utilitzades van ser capturades per en Joel Molt Bé i són les úniques que es van fer durant la mostra. L'exposició va ser al Centre Cívic de Sarrià i fins ara no n'havia penjat cap fotografia. Després de tot ara en podré penjar aquest video.

Aquest video és fruit de la inestimable ajuda d'en Joel Molt Bé i la Patri Cia, amb la seva passió, entrega i voluntat. Moltíssimes gràcies als dos. Sabeu que teniu les portes de casa obertes.

2 comentaris:

Jo el tafaner ha dit...

Gràcies Xavi.

Un plaer de llegir-te.

La Patricia també està molt contenta i agraïda.

Abraçada per a tu i tots els que tenim, com a mínim una cosa en comú:
Saber apreciar la teva obra com es mereix.
Sé que som molts i cada dia més.

Menlove Avenue ha dit...

Recordo que la Jou em va convidar a aquesta exposició i al final no vaig poder anar-hi. I m'hagués agradat, perquè si en foto els quadres ja són impressionants, m'agradaria veure'ls en directe.

Enhorabona pel video, per la bona elecció de la música, per les fotos i per l'exposició. Espero que siguin moltes més i poguem coincidir aviat.