dijous, 16 de setembre del 2010

Divendres 17 inauguració a Sarrià




Benvolguts amics... veig que l'estiu em passa factura. Més de dos mesos sense fer cap entrada no formava part dels meus proposits en vers el bloc, però la vida corre i les coses van com van que deia algú... La veritat és que de bons proposits sempre n'hi ha forces i després de realitzats a vegades no n'hi ha tants, però això no necessariament té que ser una cosa dolenta, qui sap?

Parlo dels proposits per les moltes idees que hi ha hagut aquest estiu a l'hora de fer entrades. Fins hi tot havia creat un nou blog per donar-els-hi cabuda a les que sortien d'allò més d'àmbit professional pel que fa a la meva activitat. Però ja us l'anunciaré. He estat a París, a Cadaques, a Begur, a Pals, a Mas Palomas de Castellfollit del Boix, que ara recordi i he disfrutat molt especialment un concert d'en Josep Puntí i un de l'Esperanza Spalding i també d'algunes degustacions de cervesa artesanal preferiblement de blat.

En fi, un petit repàs abans d'anunciar-vos que el DIVENDRES 17 DE SETEMBRE, INAUGURO una EXPOSICIÓ al CENTRE CÍVIC DE SARRIÀ, de BARCELONA. La inauguració es farà a partir de DOS QUARTS DE VUIT i crec que estarem per allà fins tardet (no crec que més tard de les deu) així que podeu arribar quan vulgueu. A banda em poso a disposició de qui vulgui per acompanyar-lo a veure el conjunt de les obres que estaran exposades fins el divendres 30 de setembre.

La setmana que vé ja us faré l'article del que hi ha penjat amb fotografies incloses, de moment us deixo només el targetó de la exposició.

Una abraçada a tothom i fins aviat!

1 comentari:

joan coch ha dit...

Mai avises amb temps, bon any company.