divendres, 5 de desembre del 2014

Watercolour Landscape VIII


Així com vaig ensenyar les últimes propostes de treballs a l'aire lliure amb aquarel·la aquí us en faig extensiva la mostra amb tres peces més. El plantejament amb aiguada continua essent el gran protagonista i la idea de mantenir gammes cromàtiques homogènies una voluntat. Espero que us agradin.



Lloret i el Castell, 73x73cm

Lloret i el castell és una aquarel·la de 73x73 molt agradable amb una aiguada de fons ben fosa i neta que és ja una declaració d'intencions. Pel que fa a la resta del tema aquest disfruta d'una gamma càlida que l'aglutina en un tot presentant-se el motiu com una sola cosa, una sola unitat. El tractament de la forma és una barreja entre precisió i traç desenfadat que li dóna aquest equilibri entre clàssic i modern.




Carreró antic, 100x80


Aquest carreró va ser pintat en una zona del núcli antic de Fraga, ciuta de la Franja amb un ric patrimoni cultural i arquitectònic. Les cases s'encavalquen unes sobre les altres apoiant-se entre elles com a resposta al pas del temps. Tot el primer terme és un trebal principalment en humit on la participació de l'aigua és molt present. Fortes aiguades són combinades amb diccions intenses i descriptives sobre moll.




Vista de Campdevànol, 100x100

Vista de Campdevànol dóna la típica imatge de poble pirinenc amb un campanar molt allargassat. S'hi respira muntanya. Les muntanyes són tractades en humit per bé que en zones esdevenen en sec. El tramat de cases és escrupulosament definit per clars i foscos càlids que augmenten la temperatura de la peça. El color del conjunt lluèix harmonia donant-li a l'obra molta unitat.