dijous, 15 de gener de 2015

L'exposició de l'Heliogàbal durant el mes de generL'Heliogàbal és un local allargat, la barra a l'esquerra desde la meitat fins al fons, els músics juguen en el mateix cantó abans de la barra, en un queixal que queda. A la dreta una paret pintada per la mateixa artista que fa el programa de mà que envien cada més al noticiari de correu electrònic. Una paret que ja en si és una obra d'art, texturada, amb capes, rascada, en dos trams, un dels quals amb tons de coure i de verd de coure rovellat. Un fons de tons càlids per les obres que hi queden ben acollides.

M'ha fet molta il·lusió poder presentar aquest treball en un local com aquest on la música en directe és un dels pals de paller del projecte. A la vegada aprofito per agraïr a tot l'equip humà tot el suport donat, a la Hara, el Sergi, l'Aïda, el Joan i tots el demés!

Espero que alguns de vosaltres pogueu gaudir de l'espai i de l'exposició que romandrà durant el mes de gener al mateix bar, que trobareu al carrer Ramon y Cajal n. 80 del Barri de Gràcia. El carrer Ramon y Cajal és el carrer que queda just per sobre del Mercat de l'Abaceria que és el que es troba a la mateixa Travessera de Gràcia. Pels qui agafeu el metro la més propera és Joanic L4, groga. Si el dia que hi aneu voleu trobar-vos amb mi, podeu provar de trucar-me al 619521797 o escriure'm a gabrielpuiggros@gamil.com. I una última cosa l'horari de l'Heliogàbal és de dimecres a dissabte a partir de dos quarts de deu (21:30).Sergi Carós, amb Xarim Aresté i la Massa Coral de Sant Marrà al Hot Blues 
Elisenda Daura, cantant i bateria de Fred i Son en el cicle Ronda a l'Heliogàbal
Juan Zelada, en un directe al Hot Blues
Mario Hänni bateria de Peter Broderick en un concert Delicatessen
Borja Rosal, cantant de Extraperlo al BeCool en un concert Ronda
Roland Wäspe guitrra de Peter Broderick en un concert Delicatessen
Gerard Alegre, cantant de El último vecino al BeCool en un concert Ronda
Xavi Rosés, cantant i guitarra de Fred i Son en un concert Ronda a l'Heliogàbal
Bernat Castells, guitarra de El último vecino a la sala BeCool en un concert Ronda
Albert Guillén, bateria de Hugkakke i la Banda al Hot Blues
Lucy Patané amb Marina Fages al Hot Blues
Aleix Clavera, baixista de Extraperlo al BeCool en un concert Ronda
Jordi Erra, bateria de Furguson en concert a laBastida
Xarim Aresté amb Gerard Quintana a Sant Francesc Xavier, Formentera


Cap comentari: